|
Beta live administracija - KosmosBlog 0.5.2 Beta
|
|
12-29-2008, 03:50 AM
(This post was last modified: 01-05-2009 01:46 AM by lnenad.)
|
|||
|
|||
|
Beta live administracija - KosmosBlog 0.5.2 Beta
Isprobajte kako izgleda administracija KosmosBloga na http://www.kosmosblog.com/adminbeta/
Ostavite komentar o tome kako vam se svidja, i šta bi promjenili. Imajte na umu u ovoj verziji na prvom mjestu je bila funkcionalnost tako da je izgled poprilično zapostavljen. Da biste se ulogovali koristite sledeće podatke Korisničko ime: demo Šifra: 12345 Sve možete podešavati i mjenjati ali pošto nije nijedan templejt uradjen nije moguć pregled vijesti
KosmosBlog kreator. KosmosBlog - Prva srpska blog aplikacija. |
|||
|
12-29-2008, 04:06 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Beta live administracija - KosmosBlog 0.4.3 Beta
Evo testirao sam, fali par sitnica, inace je dobro
|
|||
|
12-29-2008, 04:26 AM
|
|||
|
|||
| RE: Beta live administracija - KosmosBlog 0.4.3 Beta | |||
|
12-29-2008, 04:30 AM
|
|||
|
|||
(12-29-2008 04:26 AM)Pedja Wrote:(12-29-2008 04:06 AM)SrbijaBre Wrote: Evo testirao sam, fali par sitnica, inace je dobro Baš tako
|||
|
12-29-2008, 04:40 AM
|
|||
|
|||
|
Lijepa podloga za buduci blog nadam se da cete napraviti nesto lijepo, boja obecava.
Svaka cast. |
|||
|
12-29-2008, 04:49 AM
|
|||
|
|||
|
Eto već je neko iskoristio nezavršen sigurnosni sistem (nije ga ni bilo
) i postavio javascript u kod, i šta sad čovjek može da uradi osim da ukloni mogućnost dodavanja/obrade/brisanja sadržaja, kada ljudi ne znaju da cijene dobrovoljni rad.
|||
|
12-29-2008, 06:07 AM
|
|||
|
|||
|
Кул, баш сам чекао на ово
![]() Као прво, све похвале на раду и вољи. На први поглед свиђа ми се како изгледа (некако је све у мом стилу ). Администрациони панел је кул, свиђају ми се и ови дроп даун менији. Такође ми се свиђа поље за додавање новог чланка, али ту сам већ уочио нешто што ми се не свиђа - размак међу редовима је превелик. Такође ми се свиђа и ова брза навигација на средини екрана, али мислим да има доста празног простора који би се могао испунити. На пример могао би да додаш неколико панела са на пример последњим вестима(коментари), статистикама о посети, можда панел ка чланцима... смисли већ нешто. Такође нисам нигде могао да нађем дугме које би требало да ме врати натраг на почетак админ панела, а то дугме би требало да буде присутно на свакој страници. Такође можеш да начиниш статистику мало комплекснијом, тако да се ту нађу и информације о посетама (које су иначе и најважнија статисткиа). Последња ствар која ми је запала за око је коришћење ијекавице. Нисам националиста па да ми то смета, али кад већ правиш нешто на српском, нек то буде књижевни српски. |
|||
|
12-29-2008, 06:40 AM
|
|||
|
|||
|
Ja kao čovijek iz Bijeljine, RS pričam ijekavicom
tako da to mi ne diraj i to je književni srpski samo ijekavsko nariječje. A hvala na prijedlozima, pokušaću sve da ih implementiram, ovo je najbolja ocjena do sada
|||
|
12-29-2008, 07:50 AM
|
|||
|
|||
|
Ни мени овај "књижевни" није прирасао за срце (веровао или не, порекло водим не далеко од Бијељине
) али оно, мислим да би било лакше да правиш по "правом српском". Сад видех, могао си у ову логин скрипту да имплементираш и фору да те блог запамти (бар на цео дан или на неколико дана) па да не мораш сваки пут да се логујеш. Било би добро и ставити аутоматску редирекцију након 3 до 5 секунди на админ панел (после логовања). |
|||
|
12-30-2008, 12:22 AM
|
|||
|
|||
|
U redu, popuštam
biće ekavica. I staviću redirekciju
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

) i postavio javascript u kod, i šta sad čovjek može da uradi osim da ukloni mogućnost dodavanja/obrade/brisanja sadržaja, kada ljudi ne znaju da cijene dobrovoljni rad.